Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

4. 10. 2010 11:18
Taky záleží na tom

o čem  chcete  mluvit a co chcete poslouchat. :-)

0 0
možnosti
Z

Zbultran

24. 8. 2010 12:25
škatulkování

Tak tohle je opravdu moc pěkně napsaný článek :-), moc se mi líbil. Je to škoda, že se takovéhle věci řeší. Mě to bylo vždycky úplně jedno, třeba v čem jsem chodil, ale dcera to teď pořád řeší ... a nic s tím nenadělám :-(.

Zbultran, nižší střední třída ;-D

0 0
možnosti
C

carre

23. 8. 2010 13:46
Nejen hračky...

Velmi povedený a z reality vycházející článek.Připomělo mi to návštěvy jednoho kroužku, kam jsme docházely s dcerkou.  Jedna dotyčná maminka neustále srovnávala  moji dcerku s její (skoro stejně staré), že má dcera se nesměje, a je vážná, měří málo,a co jí a nejí  atd..Nejdříve to příjemné nebylo, pak jsem si řekla, že to přece takhle nejde brát! a přestala jsem to řešit v hlavě! A že daná paní  má asi nějaký problém...

  A víte co byla dobrá satisfakce pro tuto maminku? Má dcera začla chodit dříve než její:o).Školibá nejsem,ale  úsměv na tváři mi to  vykouzlil:-).

 A já si říkám, kde to jsme, když se takhle srovnávají děti?!

0 0
možnosti
EV

Vancedita

23. 8. 2010 14:30
Re: Nejen hračky...

Musím přiznat, že jsem nečekala takový ohlas na svůj článek, všem děkuji. Bohužel se s tím srovnáváním asi setkávat budeme a souhlasim, že je to blbost. Každé dítko je jiné a v osmnácti se na nich už nepozná kdy které začalo chodit, mluvit a s jakýma hračkama si hrálo. Ještě jednou děkuji za názor.

0 0
možnosti

lost

23. 8. 2010 11:50
noo, střední třída tohle řeší hodně

;-D, ta bohatá třída, se taktně zeptala, zda může mému dítěti věnovat o chlup generace starší mobil,...a proč ne :-)

0 0
možnosti
AMF

farsky.blog.idnes.cz

23. 8. 2010 11:19
Škatulkování bude začínat už ve škole

Je bohužel pravda, že škatulkování se chystá docela vážně už i do základních škol. Stačí se podívat na kategorii učebnice pro bohaté rodiče v mém posledním článku.

Držím Vám palce, Vy se nenechte zaškatulkovat!

0 0
možnosti
EV

Vancedita

23. 8. 2010 11:33
Re: Škatulkování bude začínat už ve škole

Děkuju. Nenechám, tedy doufám :-) Té školy se bojím.

0 0
možnosti
X

xs123

23. 8. 2010 11:02
Spíše by měly soutěžit

v tom, které dítě je zdravější, potřebuje méně medikamentů, v noci pěkně spí, zbytečně nebrečí a v podobných disciplínách, které ukazují na dobrou péči o mimino. Ne se trumfovat, kdo to má s dítětem horší, komu více řve a jaké má problémy a kolik peněz do něho natlačili na hračky a v lékárně do všech těch sračiček a chemikálií.

0 0
možnosti
I

Imperator.Caligula

23. 8. 2010 9:01
Nedávno jsem v sekci "Ona" :-))))

četl nějaké názory na přestavbu bytu... a **** asi jako z vašeho příběhu tam dávala do placu "moudro", že pokud někdo nahrazuje staré panelákové umakartové jádro a stojí ho to méně než 200.000, tak je to špatně, taková přestavba nebude stát za nic. :-)))))))

Už jenom samotná úvaha, že pokud je něco levnější anebo zdarma, musí to být horší než to, co je drahé, je nesmyslná, v životě mnohdy neplatná a snad i nebezpečná. Příkladem budiž Windows versus Linux, kdy Linux je zdarma či za mírný poplatek, zatímco Windows stojí tisíce, přičemž podle mnohých je horší OS než Linux. Ovšem nejhorší je, že s podobně uvažujícími hlupáky se setkáváme denně. Řekl bych, že to je jejich věc, bohužel ovšem není, neboť oni nám svým snobstvím ala "navoněná bída" zdražují zboží.

Nic si z toho nedělejte, a pokud znáte nějakého toho snoba, dejte mi na něj číslo. Postavím mu koupelnu za 50, řeknu si o 200 a oba budeme spokojeni - o to přeci jde, ne? :-))))))

0 0
možnosti
EV

Vancedita

23. 8. 2010 10:46
Re: Nedávno jsem v sekci "Ona" :-))))

Tak tohle je také moc pěkná reakce. Kdybych někoho takového znala, tak doporučím. Ale spíše se těmto lidem vyhýbám. Děkuji

0 0
možnosti
MM

Vosiczka

23. 8. 2010 8:37
Ty "nóbl" maminky zařadit do škatulky "hloupé nány"

a dál nic neřešit. Je totiž velmi pravděpodobné, že ze svých dětí vychovají povrchní spratky. Zdá se, že Vám nic takového nehrozí a máte mnohem větší šanci (než ony dámy), že ze svých dětí vychováte normální lidi (a to není málo).R^:-)

0 0
možnosti
EV

Vancedita

23. 8. 2010 14:31
Re: Ty "nóbl" maminky zařadit do škatulky "hloupé nány"

Děkuju, že mi věříte :-)

0 0
možnosti
AA

Saša

23. 8. 2010 8:14
Honba za značkami

je uměle vytvořené šidítko pro nižší vrstvy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS