Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

milanalois

4. 10. 2010 19:09
Není rozumné jezdit do zemí,

kde se píše opačným směrem.

Oni jsou zvyklí všechno vidět a hodnotit opačně.

0 0
možnosti

iruka

4. 10. 2010 15:51
...

Tunis - nejhorší moře, vlezlí lidi, řvoucí děcka - kde může být hůř? Ale vy jste pobavila... Bohužel ne svým vtipem ;-D

0 0
možnosti

Lafinta

4. 10. 2010 11:48
smůla

Myslím, že paní prostě měla smůu...

A k těm dětem v letadle. Právě kvůli takovým typům, kteří mají pocit, že právě z jejich jedinečného potomka se musí celý svět radostí postavit na hlevu, se cestování letadlem v době dovolených stává rizikovou záležitostí. Ono když člověk jede na DOVOLENOU, někteří, no považte, si jedou odpočinout! A pak vyfasujete letadlo s rozjívenými dětmi :-P 

Také jsem takto pouze jednou!! cestovala s malou dcerou, všechny v letadle jsme opravdu dost prudily, protože dcera prostě neměla svůj den.... A to bylo naposledy. Raději jsmem pak několik let volila jinou variantu, než dcera trochu povyrostla.

0 0
možnosti

Stará kulturistka

4. 10. 2010 11:53
Re: smůla

Mně teď už rozjívený děti nevadí, chápu to od té doby, co mám vlastní.

Ale do té doby by mě takový fakan pěkně vyprudil a ctěným rodičům bych něco řekla.

0 0
možnosti

Stará kulturistka

4. 10. 2010 11:46
Jinak na hotel jsme jako Češi taky měli smůlu.

Lépe řečeno, koupili jsme si 4 hvězdy v Řecku, přes cestovku.

Na místě jsme zjistili, že hotel opravdu pěkný, až na pokoje - odpovídaly asi tak ubytovně. No co, zbytek byl opravdu na úrovni, tak snad to přežijeme, jsem si říkala... ovšem jen do té doby, než jsem zjistila, že hotel má víc částí - a zvláštní, v té hnusné, nerekonstruované, bydleli jen Češi, Slováci a Rusové.

Lepší lidi - Němci a Angličani obývali opravdu krásné pokoje (bylo vidět oknem).

To jsem pak na recepci i cestovce udělala pěkný čóro móro.

A s cestovkou už nikdy.

0 0
možnosti

Camino

4. 10. 2010 22:45
Re: Jinak na hotel jsme jako Češi taky měli smůlu.

Mozna, ze ti Nemci a Anglicani platili jednou tolik?:-)

0 0
možnosti

Stará kulturistka

4. 10. 2010 11:40
Chudák dítě i spolucestující.

Taky máme velmi živého 1,5 ročáka. I když nám byl darován letecký zájezd, netroufneme si s ním - opravdu nevím, jak by to v letadle s ním vypadalo. Nejspíš by nás všechny oblažil neustálým řevem. Je to naše dítě, my bychom to snesli, ale co ti ostatní chudáci? A co to chudák dítě, několik hodin v takovém nudném prostoru?

No a pobyt na slunci není pro malé děti vhodný už vůbec.

0 0
možnosti

D_L

4. 10. 2010 11:46
Re: Chudák dítě i spolucestující.

Tak to máte blbý. Náš koloušek byl v Tunisku v roce a čtvrt na přelomu března a dubna. Perfektní počasí na cestování po okolí, milí lidé, člověk nezakopává o davy turistů. Jenže ten náš sekáč vlez do letadla, párkrát se podíval z okýnka a pak znuděně usnul, na zpáteční cestě totéž... Máme to holt štěstí, protože jinak bych to měl tak jako Vy. Ale v Čechách je taky moc pěkně, tak to zas není až takový problém, že?

0 0
možnosti

D_L

4. 10. 2010 11:37
Asi budu vypadat jako debil...

... ale už v 8 měsících jsme vytáhli naše děťátko k moři do Č. Hory (autem), v roce a čtvrt bylo letecky v Tunisku... Ale jde o to vytvořit takové podmínky, aby dítě nijak netrpělo a tím pádem neobtěžoavlo okolí. Cesta byla vždycky v pohodě a na hotelu taky. Co se týče vztahu k dětem v Tunisku nemůžu napsat ani půl špatného slova. Obojí byla pro nás všechny bezvadná dovolená.

Ovšem vidět spoluobčany stát na hotelu v ČH při večeři frontu a číhat , až přinesou zákusky, aby si mohli talíře naložit až po strop , to chce silnej žaludek (tak třetinu toho nechali, protože to nemohli sežrat - a tihle samozřejmě nejvíc řičeli, jak jse všechno hrozný, atd... ). Personál z toho měl docela pěknou zoo, ovšem pozor! K nám se chovali úplně jinak než k "obyčejným lidem". Jak si to kdo udělá... A to platí všude. Letos jsme byli ve Švýcarsku a v Itálii, nikde jsem neblejskal zlatou Visou (protože ji nemám) a neměl jsem pocit, že bychom byli za "hlad z Východu".

0 0
možnosti

Glock Mark VIII.

4. 10. 2010 11:40
Re: Asi budu vypadat jako debil...

Na dovolené se velmi vyhýbám 1/ Slovákům 2/ Čechům 3/ Němcům 4/ Francouzům. Přesně v tomto pořadí.

0 0
možnosti

isabell

4. 10. 2010 11:30
....

Ani nebudu číst celou diskusi, asi bych tam našla to podobné, co chci napsat i já- někdy se něco podobného holt stane a vy jste si to prostě "vyžrala", snad proto na Tunisko nezanevřete ;o))

 Na druhou stranu- a to musim pověrčivě zaklepat- nám se nic podobného nikdy nestalo a to lítáme do Tuniska už dvanáct let minimálně jednou ročně a dceru jsme tam poprvé vzali také v jejích dvou letech a co budu zapírat bylo to hlavně z pohodlnosti, protože už jsme se před tím nejednou přesvědčili, že se animátoři opravdu věnují dětem do roztrhání těla a dospěláci si tak mohou alespoň trochu oddychnout.

To, že narazíte na nerudné cestující, kteří nesnesou ubrečené dítě, je spíš pravidlem než výjimkou, tady nezbývá, než se proti hnusným řečem a pohledům obrnit a házet to okamžitě za hlavu, tací se najdou i buse nebo vlaku...

A s hotelem jste prostě šáhli vedle, i když by mě moc zajímalo, který to byl, protože my jezdíme do velice levných studentských hotelů a to co vy, jsme opravdu nezažili....

0 0
možnosti

john.lgk

4. 10. 2010 11:37
Re: ....

Můžu vědět proč lítáte 12 let do jedné země?

0 0
možnosti

janacz

4. 10. 2010 11:15
Takové malé dítě

nemá  z podobného výletu žádnou radost a ještě může onemocnět a co potom v Tunisu nebo v letadle dělat. ;-(

0 0
možnosti

Vancedita

4. 10. 2010 11:33
Re: Takové malé dítě

Radost má, pořád nám doma říká, že chce letět do Tunisu a přehrabuje se v mušličkách co nasbírala s tatínkem v moři.

0 0
možnosti

malý david

4. 10. 2010 11:14
asi jste vybrala

špatnou cestovku.Byl jsem v Tunisu 3x a vždy naprosto spokojený jak s hotelem,stravou ,mořem(krásné písčité pláže) a také s delegátem. A dětem se specielně věnovali místní animátoři.

0 0
možnosti

Vancedita

4. 10. 2010 11:30
Re: asi jste vybrala

My měli kdysi stejnou zkušenost, proto jsme chtěli znova. Asi opravdu špatná cestovka. Z chyb se člověk učí.

0 0
možnosti

veš na pleši

4. 10. 2010 11:08
Taky jsem pročetla diskusi

a pořád ještě nechápu, proč jste vlastně táhla dvouleté batole do Tuniska. A, pardon, 4 roky jste nebyla u moře. Katastrofa. Já taky ne a znám lidi, co byli u moře jednou v životě. Myslíte, že kdybyste čekala ještě dva, tři roky, tak to moře zmizí nebo přestanou lítat letadla? Pro Vaši dceru to jistě nebude nezapomenutelný zážitek, bohužel pro mnoho lidí ze stejného zájezdu ano. Každopádně se domnívám, že pokud nemůžete bez moře vydržet, dvouletá holčička ten týden klidně zvládne u babičky a byla by tam ještě spokojenější. Tam nebude tolik cizích a neznámých věcí, kterých by se mohla bát. A že jiní lidé praží ještě menší děti na slunci, přece není omluvou. Ti by si zasloužili rovnou pár facek.

0 0
možnosti

Vancedita

4. 10. 2010 11:28
Re: Taky jsem pročetla diskusi

Máte pravdu, nechápete!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS